Cookware
Afișez toate cele 9 rezultate
-
Plita electrica Four Seasons Delimano
Această plită electrică compactă și super versatilă 4în1 Delimano Four Seasons reprezintă cea mai bună decizie atunci când dorești să economisești spațiu. Îți permite să gătești preparatele tale favorite în…Catre Magazin -
Oala Mondo Delimano
Gulaș cald, tocăniță sau supe - Oala Mondo face totul! Oala este realizată din aluminiu reciclat 100% , iar învelișul Quantanium te ajută să gătești și mai ușor. Spălare ușoară.…Catre Magazin -
Tigaie Mondo Delimano
Tigaia Delimano Mondo este realizată din 100% aluminiu reciclat, așadar, este ușoară și distribuie căldura rapid și uniform, chiar și atunci când gătești la temperaturi mai scăzute. Cu un strat…Catre Magazin -
Cratita pentru sos Mondo Delimano
Fabricată din 100% aluminiu reciclat, Cratița de sos Mondo este perfectă în bucătărie. Distribuția egală a căldurii o face potrivită pentru a găti sosuri sau budinci, și chiar mâncare pentru…Catre Magazin -
Tigaie Stone Legend Black Delimano
Elegantă și atractivă, cea mai recentă tigaie de la Delimano reprezintă vedeta bucătăriei tale. Este fabricată din oțel carbon și smalț și este acoperită cu un strat antiaderent, gata să…Catre Magazin -
Capac Mondo Delimano
Fabricat în Italia, Capacul Delimano Mondo păstrează în tigaie aroma și căldura preparatelor, în timp ce tu urmărești cu atenție reteța. Capacul de sticlă se potrivește perfect cu gama de…Catre Magazin -
Capac Delimano
Acoperă toate preparatele pe care le gătești cu capacul potrivit de la Delimano. Sticla securizată menține căldura și aroma și se potrivește cu o varietate de oale și tigăi. Este…Catre Magazin -
Capac Diamond Legend
Aplicarea practică pentru tigaile DIAMOND LEGEND cu un diametru de 20 cm. Capacul este din sticlă, iar carcasa este din oțel inoxidabil.Catre Magazin -
Capac Rossi Swiss Crystals Delimano
Maximizează potențialul vaselor tale de gătit cu Capacul Delimano Rossi Swiss Crystals, dimensiuni între 20-28 cm. Este accesoriul perfect pentru oale, cratițe rotunde, tigăi, facilitând gătitul la aburi sau mai…Catre Magazin